12/10/10

Πρόκριση της ομάδας κάτω των 16 στην τελική φάση

Η ομάδα παίδων (Κ16) του ΠΟΣ που έλαβε μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, κατέλαβε την έκτη θέση συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς σε πέντε αγώνες και προκρίθηκε στις οκτώ ομάδες που θα συμμετέχουν στην δεύτερη φάση. Η ομάδα των παμπαίδων (Κ12) συγκέντρωσε 5 βαθμούς φθάνοντας στην ενδέκατη θέση, ενώ η ομάδα juniors (K8), δίνει την Κυριακή των πέμπτο και τελευταίο της αγώνα.
Η τελική φάση (final 8) των Πρωταθλημάτων Παίδων και Παμπαίδων θα διεξαχθεί στις 15,16 και 17 Οκτωβρίου (ώρα έναξης 17:30)  στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας δίπλα στο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ  (οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 4 , Νέα Ιωνία , 60 μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας) , με συνδιοργανωτές την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας  την Σκ. Αναπτυξη Νέας Ιωνίας και την Ε.Σ.Σ.Ν.Α.
Δείτε την  κατάταξη της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων (Κ16) και του Πρωταθλήματος Παμπαίδων (Κ12)
Οι ομάδες με δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους έως την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο fax +2121219014 ή στο e-mail essnamail@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στον Διευθυντή Αγώνων κ. Κωνσταντίνο Σκαπέρδα e-mail: scapcostis2004@yahoo.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Τηλ:6932321997.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου