21/7/11

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2011

Με γεμάτες τις βαλίτσες (εμπειρίες και μετάλλια) επέστρεψαν (επιτέλους!) τα παιδιά του συλλόγου μας από τις Πανελλήνιες Διοργανώσεις που έγιναν στην Ερέτρια. Με 5 διακρίσεις στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα και με την παραμονή της ομάδας μας στην Α’ Εθνική , τα παιδιά σίγουρα το χάρηκαν. Δύο κύπελλα και τρια μετάλλια ήταν ο απολογισμός των Νεανικών Πρωταθλημάτων:

Με πρωτιά στην κατηγορία των Αγοριών Κ10, ο Γιώργος Αλεξάκης έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο της κατάκτησης διάκρισης.

Με τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των Αγοριών Κ08, ο μικρός Δημήτρης Αλεξάκης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για μια μελλοντική πρωτιά.

Στην κατηγορία των Αγοριών Κ14, ο Πειραϊκός και με τις δυο συμμετοχές, Πουλόπουλος Γιάννης και Σιδηρόπουλος Νικόλας, πήρε 2 μετάλλια. Ο Γιάννης με την 6η θέση και ο Νικόλας με την 5η.

Τέλος, στην κατηγορία των Κοριτσιών Κ16, η Ευδοκία Ασβεστοπούλου κατέλαβε την 6η θέση.

Πολύ καλές εντυπώσεις μας άφησαν και τα υπόλοιπα παιδιά του συλλόγου, που ναι μεν δεν πήραν μετάλλιο , συμμετείχαν και αδιαμφισβήτητα μας έκαναν να ευελπιστούμε σε δικές τους μελλοντικές διακρίσεις . Συγχαρητήτια, λοιπόν, στην Μανωλοπούλου Βίκη , Στελλάκη Αλεξάνδρα (Κορίτσια Κ14) και στον BigΚαρακατσάνη Νίκο (Αγορια Κ12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου