12/12/14

Τα παιδιά του Πειραιά στο Πανελλήνιο Ομαδικό 2014!!!



Αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή της ομάδας μας προκειμένου να λάβει χώρα στο Πανελλήνιο Ομαδικό Νεανικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2014.
Στο Βραχάτι Κορινθίας στις 12-14/12/2014 θα γραφτεί η επόμενη πράξη της άκρως επιτυχημένης πορείας των νέων του Συλλόγου μας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Αττικής όπου, πραγματοποιώντας εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων τους τερμάτισαν στη 2η θέση της τελικής βαθμολογίας αμέσως μετά την Π.Σ. Περιστερίου και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Οι γνωστοί-άγνωστοι: Νίκος Καρακατσάνης, Γιώργος Αλεξάκης, Δημήτρης Αλεξάκης, Γιώργος Τσάκλας, Μηλιά Ψωφίμη & Φένια Νεοκοσμίδη εκπροσώπησαν επάξια την Ομάδα μας επιδεικνύοντας για μία ακόνη φορά ομαδικότητα & αγωνιστική ετοιμότητα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Αττικής ήταν
:
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ – ΣΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: 4-2
ΣΚ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ:  1½ -
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ – ΖΗΝΩΝ : 3 – 3
ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ :  1½ -
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ – ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: 2 – 4
ΑΕΚ – ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ : 2 - 4

Την ομάδα που θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πλαισιώνουν επίσης οι πολλά υποσχόμενοι: Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παπαδοπούλου Μαριλένα, Μπιχάκης Γιάννης & Μπιχάκη Ράνια ενώ παρατηρητές-επιτηρητές των αγώνων θα είναι οι ανερχόμενοι Αλέξανδρος Αλεξάκης & Παναγιώτης Τσάκλας.
Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων θα μας κάνουν για μία ακόμη φορά υπερήφανους.